StreetGasm aanwezig op Spring Event 2023!

De naam Spring Event is inmiddels een bekend fenomeen wanneer het gaat om supercar evenementen in Nederland. Ook is het concept luid en duidelijk: honderden supercars bij elkaar én een lang stuk asfalt waar de aanwezige supercar eigenaren het tegen elkaar kunnen opnemen.

Aanstaande 8 juli staat er weer een editie op het programma op Vliegveld Twenthe in Enschede. Aldaar zal de voormalige taxibaan van het nog altijd operationele vliegveld worden omgebouwd tot een heuse dragstrip. Over een afstand van enkele honderden meters zal er die dag bijna elke minuut een dragrace van start gaan en daar kun jij bij zijn!

Tickets
Tickets voor Spring Event 2023 kun je in de online voorverkoop nog met korting bestellen. Aan de deur zullen de tickets iets prijziger zijn. Zorg dus dat je op tijd je tickets in huis hebt! Tickets bestellen kan via deze link.

Zelf meerijden?
Ben je in het bezit van een sportieve auto of wellicht een supercar? Je kunt je nog inschrijven voor deelname aan de dragraces! Nergens anders kun je dit op een legale en veilige manier doen dan tijdens dit evenement. Je inschrijven kan via deze link. VOL = VOL!

Meer dan 250 supercars
Wat voor auto’s kun je zoal verwachten op Spring Event 2023? Het deelnemersveld is ook deze editie weer lekker breed: van de meeste brute AMG’s, pijlsnelle Audi RS’en en fraaie BMW M’s tot de meest exclusieve Ferrari’s, Lamborghini’s, Porsches en McLarens!

Naast deze grote groep deelnemers zijn er ook diverse clubs te bewonderen zoals StreetGasm! Een aantal van de aanwezige StreetGasm auto’s kunnen wij alvast verklappen: denk aan meerdere Lamborghini’s waaronder Aventador SV(J)’s, Huracán Performantes en STO’s!