Spring Event 2023

In 2023 komt hét supercar festival van het jaar uiteraard weer terug op Airport Weeze: op zaterdag 15 april 2023 barst het spektakel weer los! Spring Event belooft wederom een mooie dag te worden waar je de meest exclusieve auto’s, supercars én hypercars van dichtbij kunt komen bekijken.

Bezoeken

Uiteraard kun jij met je hart voor auto’s dit unieke evenement bezoeken en bijwonen. Je kunt er alle auto’s van dichtbij bekijken zonder dat je wordt gehinderd door hekken of afzetlint. Bovendien komen de meeste auto’s in actie tijdens de 1 tegen 1 dragraces en/of op het spectaculaire Drift Paddock! Hier leren de deelnemende auto’s hoe zij hun auto in gecontroleerde drifts kunnen krijgen. Super gaaf op te zien!

Deelnemen

Ben je in het bezit van een supercar of sportwagen en wil je een volledige dag komen sprinten tegen andere supercars én onder begeleiding van ervaren drift-instructeurs leren driften met je eigen auto? Er is plek voor 120 auto’s dus wees op tijd met het doen van je aanvraag. Wil je liever niet meedoen aan de activiteiten maar wil je wél op het evenement parkeren? Dien dan een aanvraag in voor een plek op het Supercar Paddock.