Spring Event 2023: Belangrijke Update!

[BELANGRIJKE MEDEDELING]

Helaas hebben wij een belangrijke en vervelende mededeling te brengen: tot onze grote verbazing en ongeloof zijn er in verband met onvoorziene omstandigheden met betrekking tot de locatie op korte termijn geen evenementen mogelijk. Dit betekent helaas dus ook dat er géén Spring Event zal plaatsvinden op Airport Weeze op 15 april.

Maanden van plannen en voorbereiden gaan in rook op en daarbij moeten wij jullie, onze veelal trouwe en terugkerende klanten teleurstellen. Dit doet ons als organisatie veel verdriet.

Geen paniek, Spring Event 2023 gaat door!
Wij hebben dit slechte nieuws zeer recent ontvangen, maar zijn uiteraard direct in actie gekomen om te kijken naar een oplossing zodat Spring Event 2023 gewoon door kan gaan.

Op zaterdag 8 juli zal Spring Event plaatsvinden op Vliegveld Twenthe! Dit betekent dat alle aanwezige auto’s gebruik kunnen maken van een nóg langere dragstrip en dat er een grote kans is op een zonnige en warme zomerdag!

Wanneer?
Zaterdag 8 juli 2023
10:00 – 18:00 uur

Locatie?
Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie
Vliegveldweg 345, 7524 PT Enschede

Hoe nu verder?
Had je al een ticket voor Spring Event gekocht? Alle reeds gekochte tickets blijven geldig en kun je vanaf nu gebruiken voor Spring Event 2023 op 8 juli op Vliegveld Twenthe in Enschede. Ook al staat er een andere datum en adres op je ticket: zo lang er ‘Spring Event 2023’ op je ticket staat kun je deze gebruiken voor Spring Event op 8 juli op Vliegveld Twenthe.

Met je auto ingeschreven voor Spring Event 2023? Dit blijft onveranderd! Je inschrijving blijft gewoon staan en is nu geldig voor Spring Event op 8 juli op Vliegveld Twenthe. 2 à 3 weken voor aanvang van het evenement ontvang je van ons de nodige extra informatie en je entreeticket.

We gaan er gezamenlijk met jullie een supercar-feest van maken als nooit te voren. Wij willen jullie voor nu bedanken voor het begrip, vertrouwen en geduld. Eén ding is zeker: we gaan nu nóg harder knallen om van Spring Event 2023 het dikste evenement van het jaar te maken.

Team Petrolhead Events