Spring Event 2.0

Na een succesvolle editie op Airport Weeze komt Spring Event 2.0 dit jaar ook weer terug op Vliegveld Twenthe! Spring Event 2.0 belooft wederom een mooie dag te worden waar je de meest exclusieve auto’s, supercars én hypercars van dichtbij kunt komen bekijken. Bekijk de honderden auto’s op het Supercar Paddock en geniet van de oorverdovende geluiden wanneer zijn het tegen elkaar op nemen tijdens de 1 vs. 1 dragraces!

Bezoeken

Zoveel dikke auto’s op één plek zie je niet vaak, maar op Spring Event 2.0 komen ze ook nog eens écht in actie! Bovendien staan de auto’s op dit evenement recht voor je neus en kun je de auto’s altijd van dichtbij bekijken zodat je goede foto’s en filmpjes kunt maken. Met meer dan 400 supercars bij elkaar is Spring Event 2.0 is hét supercar-festival van het jaar!

Deelnemen

Ben je in het bezit van een supercar of sportwagen en wil je een volledige dag komen sprinten tegen andere supercars? Er is plek voor 120 auto’s dus wees op tijd met het doen van je aanvraag. Wil je liever niet meedoen met het sprinten maar wil je wél op het evenement parkeren? Dien dan een aanvraag in voor een plek op het Supercar Paddock.