Spring Event 2022

Deelnemen

Ben je in het bezit van een supercar of sportwagen en wil je een dag komen sprinten, racen en driften? Er is plek voor 120 auto’s dus wees op tijd met het doen van je aanvraag! Niet meedoen met de activiteiten maar wél op het evenement parkeren? Dien een aanvraag in voor een plek op het Supercar Paddock. Let op: ook voor het Supercar Paddock zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Bezoeken

Zoveel dikke auto’s op één plek zie je niet vaak, maar op Spring Event komen ze ook nog eens écht in actie! Bovendien staan de auto’s op dit evenement niet achter hekken of lintjes, maar kun je de auto’s van dichtbij bekijken zodat je goede foto’s en filmpjes kunt maken. Wie weet loop je er je favoriete influencer tegen het lijf of kun je zelfs een rondje meerijden of meedriften in één van de aanwezige auto’s!

Zakelijk

Op Spring Event tref je op 9 april 2022 duizenden autofans aan. Een unieke mogelijkheid om liefhebbers van allerlei soorten auto’s te bereiken en in contact te komen. Het genieten van eigen en andermans bolides staat deze tijdens deze dag centraal. Petrolhead Events gaat graag met potentiele partners in gesprek over de zakelijke mogelijkheden omtrent dit evenement.