Yesss! Na een daverend Spring Event 2.0 op Vliegveld Twenthe keren we in 2022 óók weer terug op de plek waar het ooit allemaal begon! Na drie jaar afwezigheid zal Spring Event in 2022 op zaterdag 9 april plaatsvinden op Airport Weeze, net over de grens in Duitsland. Doorgewinterde petrolheads kennen deze locatie als dé plek waar Spring Event al zeven keer eerder heeft plaatsgevonden.

Wat: Spring Event
Waar: Airport Weeze
Wanneer: 9 april 2022
Tijden: 10:00 – 18:00 uur
Tickets: klik hier!

Wat gaan we doen?
Op de oude legerbasis van Airport Weeze is een veilige area ingericht waar deelnemende auto’s het tegen elkaar kunnen opnemen in een 1 tegen 1 sprintrace. Volgas over een afstand van enkele honderden meters, wie komt er als eerste over de eindstreep? Halverwege de dag wordt de baan zodanig omgebouwd dat er een uitdagend parcours ontstaat. Behendigheid is hier van essentieel belang; wie kent zijn auto het beste en weet zijn rondje keer op keer te verbeteren?

Daarnaast kunnen de deelnemende auto’s de gehele dag terecht op het befaamde Drift Paddock; een speciaal geprepareerde, natte baan waar men onder begeleiding van ervaren drift-instructeurs leert driften. Aan het eind van de dag maak je mooie, gecontroleerde drifts in je eigen auto.

Deelnemen
Ben je in het bezit van een supercar of sportwagen en wil je ook een dag komen sprinten, racen en driften? Deelname kost €199,95 en biedt toegang voor één auto inclusief inzittenden. Vanwege de grote interesse in deelname aan dit evenement, zullen er op basis van ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’ tickets voor deelname worden toegekend. Om de diversiteit aan auto’s te kunnen waarborgen worden er van ieder model/type auto slechts een aantal toegelaten. Er is plek voor 120 auto’s dus wees op tijd met het doen van je aanvraag. Een aanvraag indienen doe je op deze pagina.

Het kan voorkomen dat je na het doen van je aanvraag wordt doorverwezen naar het Supercar Paddock. Op deze prominente plek parkeer je de auto óp het Spring Event terrein maar doe je niet mee aan de activiteiten. De kosten hiervan bedragen €149,95 en biedt toegang voor één auto inclusief inzittenden. Uiteraard kun je hier ook rechtstreeks een aanvraag voor indienen. Let op: ook voor het Supercar Paddock zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Een aanvraag indienen doe je op deze pagina.

Spring Event 2022 bezoeken
Zoveel dikke auto’s op één plek zie je al niet vaak, maar op Spring Event komen ze ook nog eens écht in actie! Bovendien staan de auto’s op dit evenement niet achter hekken of lintjes, maar kun je de auto’s van dichtbij bekijken zodat je goede foto’s en filmpjes kunt maken. Wie weet loop je er je favoriete influencer tegen het lijf of kun je zelfs een rondje meerijden of meedriften in één van de aanwezige auto’s! Zoals iedere editie ook nu weer reden genoeg om op 9 april gezellig naar Weeze te komen. Het terrein ligt op slechts 5 kwartier rijden van Utrecht, is goed bereikbaar en biedt voldoende gratis parkeermogelijkheden. Een bezoekerskaartje kost €35,- per persoon en kun je aanschaffen via ons Ticketkantoor.

Na drie jaar afwezigheid kunnen wij niet wachten om op 9 april 2022 met Spring Event terug te keren op Airport Weeze. Zet het groot in je agenda en we zien je daar!