Achter de schermen zijn wij ontzettend druk met de voorbereidingen voor de volgende editie van Spring Event. Ook in 2019 willen wij jullie het allermooiste laten zien wat er op autogebied te beleven valt. En dat is iets wat jullie ook niet is ontgaan, want de Early Bird Tickets zijn in recordtempo uitverkocht.

En dat is ook niet zo gek als we kijken naar enkele aanmeldingen die wij tot nu toe met jullie hebben gedeeld op Facebook en Instagram. Zoals eerder vermeld heeft de eerste Ferrari 488 Pista zich ingeschreven en dat is een auto waar wij persoonlijk ook erg naar uitkijken. Wij kunnen nu al niet wachten om de 720 pk sterke Ferrari op onze dragstrip in Weeze te zien!

Andere heerlijke verschijningen die we gaan zien op Spring Event 2019 zijn een knalrode ABT Audi RS6+ met 705 pk en de Liberty Walk Nissan GT-R met maar liefst 1030 pk. Ook Manhart Performance zal wederom drie pk-monsters meenemen en zelfs een heuse Lexus LFA Tokyo Edition zal zijn opwachting maken. Een Ferrari 458 Speciale en 430 Scuderia mogen niet ontbreken en ook een dikke Jeep Trackhawk met 707 pk zal in actie komen op Spring Event 2019.

Meer aanmeldingen zien? Via Instagram of Facebook kun je de aanmeldingen voor Spring Event 2019 in de gaten houden. Zet jezelf ook zeker even op ‘gaat’ of ‘geïnteresseerd’ op de Spring Event 2019 Facebook-pagina; hier zullen we binnenkort starten met leuke win-acties!

Jezelf aanmelden of entree tickets kopen? Klik dan hier. Wees er snel bij; VOL = VOL en OP = OP!