Spring Event 2.0 Early Bird tickets uitverkocht!

Achter de schermen zijn wij ontzettend druk met de voorbereidingen voor Spring Event 2.0. Ook in 2020 willen wij jullie het allermooiste laten zien wat er op autogebied te beleven valt. En dat is iets wat jullie ook niet is ontgaan, want de Early Bird Tickets zijn in recordtempo uitverkocht.

En dat is ook niet zo gek als we kijken naar enkele aanmeldingen die wij tot nu toe met jullie op Facebook en Instagram hebben gedeeld. Zoals je hebt kunnen zien heeft de eerste Lamborghini Aventador SVJ zich ingeschreven, en wij kunnen nu al melden dat dit zwarte exemplaar niet de enige zal zijn op zaterdag 12 september. Wij kunnen nu al niet wachten om de 770 pk sterke SVJ op onze dragstrip van Vliegveld Twenthe te zien!

Andere heerlijke verschijningen die we gaan zien op Spring Event 2.0 zijn een knalblauwe Lamborghini Aventador S en de zeldzame Ford Mustang Shelby GT350 met +800 pk. Ook een felgroene Mercedes-AMG GT-R en een McLaren 720S met maar liefst 900 pk zullen hun opwachting maken. Bovendien creëren we een waar paradijs voor liefhebbers van Mercedes-AMG en Audi RS. Nergens anders zag je zoveel van deze modellen bij elkaar!

Meer aanmeldingen zien? Via Instagram of Facebook kun je de aanmeldingen voor Spring Event 2.0 in de gaten houden. Jezelf aanmelden of entree tickets kopen? Klik dan hier. Wees er snel bij; VOL = VOL en OP = OP!