Spring Event

Wat staat je te wachten?

Spring Event 2024 is dé plek waar autoliefhebbers samenkomen om hun passie voor auto’s te delen. Bewonder een breed scala aan high-performance sportauto's, exotische supercars en extreme hypercars.

Het programma

1 tegen 1 DRAGRACES

Welkom op Spring Event, een evenement dat volledig in teken staat van 1 tegen 1 dragraces. Waar in Nederland kun je de meest dikke sportauto’s en supercars in actie zien? Juist, op Vliegveld Twenthe! Een strakke asfaltbaan en niets anders dan pure adrenaline. De 1 tegen 1 dragraces zijn de ultieme uitdaging voor elke autoliefhebber. Zelf in het bezit van een snelle of bijzondere sportauto? Dit is jouw moment om achter het stuur te kruipen en je auto op de proef te stellen. Voel de spanning in elke vezel van je lichaam wanneer je je aan de startlijn opstelt en je klaarmaakt voor de ultieme snelheidsrush. Schrijf je vandaag nog in voor de 1 tegen 1 dragraces op 6 juli 2024.

Supercar Paddock

Zodra je het Supercar Paddock betreedt, opent de wereld van brullende motoren en fluitende turbo’s zich voor je. Het Supercar Paddock op Spring Event 2024 is meer dan een verzameling auto’s; het is een kans om in gesprek te gaan met de trotse eigenaren die deze fantastische machines bezitten. Het is een plek om je passie voor auto’s te delen met gelijkgestemde zielen, om je te verwonderen over specificaties, om verhalen uit te wisselen of om simpelweg samen te genieten van de looks van deze droomauto’s.

Streetgasm

Met Streetgasm als gast, kunnen we ons verheugen op een indrukwekkende line-up van enkele van ‘s werelds meest exclusieve en exotische supercars. In de Main Hangar van Vliegveld Twenthe komen Streetgasm en Spring Event samen in één evenement.

RevWorks

Een absolute must om te bezoeken op Spring Event: Hangar 10. In deze fraaie hangar vind je op 6 juli een bijzondere verzameling de meest dikke show- en performance auto’s van Nederland.

Pop-up Carwash

De Pop-up Carwash is opgenomen in het programma om je te voorzien van de kennis, vaardigheden en vertrouwen om je auto te wassen als een pro. De experts van RUSH en Lapaire Autospa nemen je mee in een live demonstratie die je kijk op voertuigonderhoud volledig zal veranderen. De masterclass wordt compleet gemaakt met een interactieve vraag- en antwoordsessie. Dit is je kans om rechtstreeks van de experts te leren en die brandende vragen te stellen waar je het antwoord altijd al op wilde weten.

 

Hoe eerder je een ticket koopt, hoe lager de prijs

profiteer van de laagste prijs

Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar OP = OP!

Very Early Bird

€ 30,-

Early Bird

€ 35,-

Regular

€ 40,-

Een parkeerkaart kost €5,- en kan bij het afrekenen worden toegevoegd.

Ben jij een snelheidsduivel met een passie voor pk’s?

Goed nieuws! Koop een ticket en kom op 6 juli naar Vliegveld Twenthe. Bekijk honderden sportauto's van dichtbij en geniet van de 1 tegen 1 dragraces.
Hier vind je de meest luxueuze en dure auto’s, SIM Racing battles en interactieve workshops waar je bijvoorbeeld alles leert over het wassen van je auto. En voor gezinnen? Maak je geen zorgen, er is voor iedereen iets te beleven. Dit wordt een dag waar jong en oud van zullen genieten.

Dit is niet zomaar een evenement

Zelf in het bezit van een snelle of bijzondere sportauto? Dit is jouw moment om achter het stuur te kruipen en je auto op de proef te stellen. Voel de spanning in elke vezel van je lichaam wanneer je je aan de startlijn opstelt en je klaarmaakt voor de ultieme snelheidsrush. Schrijf je vandaag nog in voor de 1 tegen 1 dragraces op 6 juli 2024. Reactievermogen en voertuigbeheersing zijn cruciaal; elke fractie van een seconde telt. De geur van verbrand rubber, het geluid van piepende banden, de juichende menigte: fantastisch!

Deelname aan de dragraces

Deelname aan de dragraces kost €199,95 per auto. Let op! De beschikbare plekken voor deelname aan de dragraces zijn gelimiteerd en de vraag is altijd hoog. De prijs is inclusief raambanner t.w.v. €10,- en inclusief RUSH schoonmaakpakket t.w.v. €75,-.

1 TEGEN 1 DRAGRACE, MELD JE AAN




    Nadat je aanvraag per e-mail is goedgekeurd ontvang je een betaalverzoek. Je deelname is pas definitief nadat de betaling is ontvangen. Deelname kost €199,95 per auto.

    SUPERCAR PADDOCK

    Wil je niet meedoen aan de 1 tegen 1 dragraces maar wil je wél je auto op het evenement tentoonstellen? Dien dan een aanvraag in voor een plek op het Supercar Paddock. De kosten hiervoor bedragen €149,95 per auto.

    SUPERCAR PADDOCK, MELD JE AAN



      Nadat je aanvraag per e-mail is goedgekeurd ontvang je een betaalverzoek. Je deelname is pas definitief nadat de betaling is ontvangen. Een plek op het Supercar Paddock kost €149,95 per auto.

      NIEUWS

      November 16, 2023

      Figjam inspect opacity connection invite union clip object duplicate.

      Overflow content component invite layer bullet line connection. Stroke rectangle line prototype editor italic horizontal union. Underline pixel team comment flatten flows device. Pencil follower.

      November 16, 2023

      Content horizontal ipsum bullet team strikethrough scale subtract.

      Layout rotate distribute polygon strikethrough ellipse group clip ellipse horizontal. Plugin content flatten content rotate library effect pencil undo union. Reesizing pixel community export.

      November 16, 2023

      Scale stroke follower auto component connection. Underline rectangle.

      Flows prototype flatten boolean shadow project bold auto. Undo effect reesizing hand arrow frame strikethrough. Clip move outline inspect line bullet scrolling italic component content.

      FAQ & ADRES

      Voor het bezoeken van Spring Event zijn er 3 soorten tickets beschikbaar. Hoe eerder je een ticket koopt, hoe voordeliger de prijs. Wees er dus snel bij en profiteer van de laagste prijs.

      Als bezoeker van Spring Event parkeer je je auto op onze parkeergelegenheid. Hiervoor dien je een parkeerticket te kopen welke zal worden gecontroleerd bij binnenkomst.

      Ben je in het bezit van een sportieve, unieke en/of zeldzame auto? Wellicht komt je auto dan in aanmerking voor deelname of een plek op Spring Event. Vul het aanmeldformulier in en de aanvraag wordt zo spoedig mogelijk behandeld.

      Om wachtrijen bij het eten en drinken te verkorten zal op het terrein worden gewerkt met munten. Deze zijn verkrijgbaar aan de kassa. Hier kan zowel met contanten als met pin betaald worden.

      Het adres dat je kunt invoeren in je navigatiesysteem is Vliegveld 345 in Enschede. Op deze weg kom je vanzelf de ingang van Spring Event tegen. Bekijk voor vertrek goed waar je moet zijn.

      Het Spring Event terrein bestaat voor een groot deel uit asfalt. De routes naar de tribunes en paddocks bestaan gedeeltelijk uit gras en zijn daarmee onvriendelijk voor rolstoelgebruik.

      Het meenemen van honden is niet toegestaan. Uiteraard zijn hulphonden wel toegestaan op het terrein.

      Spring Event 2024 adres

      Vliegveld Twenthe Evenementen locatie Vliegveldweg 345, 7524 PT Enschede

      IS ER NOG IETS ONDUIDELIJK?

      Stel je vraag aan het team van Spring Event, we helpen je graag verder:

      Stuur een e-mail: info@spring-event.nl