Veel gestelde vragen

Kan ik meedoen met mijn auto?

Bent u in het bezit van een sportieve, unieke en/of zeldzame auto? Dan is de kans groot dat u in aanmerking komt voor deelname aan Spring Event. Vul het aanmeldformulier in en uw aanvraag wordt zo spoedig mogelijk behandeld.

Wat kost deelname aan Spring Event?

De kosten bedragen €199,95 inclusief 21% BTW. Dit bedrag verleent toegang voor één auto. Bent u in het bezit van een sportieve, unieke en/of zeldzame auto, maar wilt u niet meedoen aan de activiteiten? Wellicht komen u en uw auto dan in aanmerking voor ons Supercar Paddock; u kunt uw auto óp het Spring Event terrein parkeren maar u doet niet mee aan de activiteiten. De kosten hiervan bedragen €149,95 inclusief 21% BTW. Dit bedrag verleent toegang voor één auto.

Wat kost het bezoeken van Spring Event?

Niet in het bezit van een sportauto of supercar? Uiteraard kunt u als bezoeker komen genieten van al het moois op vier wielen. De kosten bedragen €35,- inclusief 21% BTW. Dit bedrag verleent toegang voor één persoon.

Welk bezoekerskaartje moet ik kopen?

Indien u Spring Event wilt bezoeken en een bezoekerskaartje wilt aanschaffen, ziet u twee opties:

– Early Bird Ticket
De Spring Event Early Bird tickets zijn de allereerste kaarten die verkocht worden. Petrolheads die er als eerste bij zijn, worden beloond met een leuke korting.

– Regular Ticket
Wanneer de Spring Event Early Bird tickets zijn uitverkocht zijn er uiteraard nog wel reguliere tickets te koop. Dit zijn bezoekerskaarten die worden verkocht voor de normale prijs.

Moet ik als bezoeker een parkeerkaart kopen?

Als bezoeker van Spring Event kunt u uw auto parkeren op onze parkeergelegenheid. Dit is gratis, hier hoeft u dus geen parkeerkaart voor te kopen.

Zijn kinderen gratis welkom?

Kinderen tot en met de leeftijd van 10 jaar zijn gratis welkom onder supervisie van een betalende volwassene. Er kan om legitimatie gevraagd worden.

Kan er gepind worden op het terrein?

Om wachtrijen bij het eten en drinken te verkorten zal op het terrein worden gewerkt met munten. Deze zijn verkrijgbaar aan de kassa. Hier kan zowel met contanten als met pin betaald worden.

Wat is het adres van Spring Event?

Het adres dat u kunt invoeren in uw navigatiesysteem is Baaler Straße, 47652 Weeze, Duitsland. Op deze straat komt u vanzelf de ingang van Spring Event tegen. Dit adres zal niet bij ieder navigatiesysteem bekend zijn. Als u in Google Maps ‘Spring Event’ intypt, dan krijg u direct de exacte locatie.

Is het terrein rolstoelvriendelijk?

Het Spring Event terrein bestaat voornamelijk uit asfalt maar bevat ook enkele paden over het gras en door het bos. Helaas zijn deze paden niet rolstoelvriendelijk.