Veel gestelde vragen

Voor Spring Event op 8 juli zijn er VIER soorten tickets beschikbaar. Hoe eerder je je tickets bestelt, hoe hoger de korting. Met alle soorten tickets heb je de gehele dag toegang tot het volledige terrein.

Very Early Bird Ticket: €27,50
Early Bird Ticket: €32,50
Regular Ticket: €35,-
Late Bird Ticket: €45,-

Als bezoeker van Spring Event kun je je auto parkeren op onze parkeergelegenheid. Een parkeerkaart koop je ter plekke op de parkeerplaats.

Om wachtrijen bij het eten en drinken te verkorten zal op het terrein worden gewerkt met munten. Deze zijn verkrijgbaar aan de kassa. Hier kan zowel met contanten als met pin betaald worden.

Ben je in het bezit van een sportieve, unieke en/of zeldzame auto? Wellicht kom je in aanmerking komt voor deelname aan Spring Event. Vul het aanmeldformulier in en de aanvraag wordt zo spoedig mogelijk behandeld.

De kosten voor deelname aan de 1 tegen 1 sprints bedragen €199,95 inclusief 21% BTW. Dit bedrag verleent toegang voor één auto inclusief inzittenden.

Ben je in het bezit van een sportieve, unieke en/of zeldzame auto, maar je wilt niet meedoen aan de activiteiten? Wellicht kom je dan in aanmerking voor het Supercar Paddock; je kunt je auto op het Spring Event terrein parkeren maar je doet niet mee aan de activiteiten. De kosten hiervan bedragen €149,95 inclusief 21% BTW. Dit bedrag verleent toegang voor één auto inclusief inzittenden.

Het adres dat je kunt invoeren in uw navigatiesysteem is Vliegveld 345 in Enschede. Op deze weg kom je vanzelf de ingang van Spring Event tegen. Bekijk voor vertrek goed waar je moet zijn.

Het Spring Event terrein bestaat voor een deel uit asfalt en een deel uit gras. De routes naar de tribunes en paddocks bestaan voornamelijk uit gras zijn daarmee onvriendelijk voor rolstoelgebruik.

Het meenemen van honden is niet toegestaan. Uiteraard zijn hulphonden wel toegestaan op het terrein.