Veel gestelde vragen

Kan ik meedoen met mijn auto?

Bent u in het bezit van een sportieve, unieke en/of zeldzame auto? Dan is de kans groot dat u in aanmerking komt voor deelname aan Spring Event. Vul het aanmeldformulier in en uw aanvraag wordt zo spoedig mogelijk behandeld.

Wat kost deelname aan Spring Event?

De kosten bedragen €199,95 inclusief 21% BTW. Dit bedrag verleent toegang voor één auto, inclusief het aantal inzittenden als de auto aan zitplaatsen telt.

Wat kost het bezoeken van Spring Event?

De kosten bedragen €35,- inclusief 21% BTW. Dit bedrag verleent toegang voor één persoon.

Zijn kinderen gratis welkom?

Kinderen tot en met de leeftijd van 10 jaar zijn gratis welkom onder supervisie van een betalende volwassene. Er kan om legitimatie gevraagd worden.

Kan er gepind worden op het terrein?

Om wachtrijen bij het eten en drinken te verkorten zal op het terrein worden gewerkt met munten. Deze zijn verkrijgbaar aan de kassa. Hier kan zowel met contanten als met pin betaald worden.

Wat is het adres van Spring Event?

Het adres dat u kunt invoeren in uw navigatiesysteem is Baaler Straße, 47652 Weeze, Duitsland. Op deze straat komt u vanzelf de ingang van Spring Event tegen. Dit adres zal niet bij ieder navigatiesysteem bekend zijn. Als u in Google Maps ‘Spring Event’ intypt, dan krijg u direct de exacte locatie.