Aanvraag voor deelname indienen

1 tegen 1 dragracen
Op de oude legerbasis van Airport Weeze is een veilige area ingericht waar deelnemende auto’s het tegen elkaar kunnen opnemen in een 1 tegen 1 sprintrace. Volgas over een afstand van enkele honderden meters, wie komt er als eerste over de eindstreep?

Driften met instructeurs
Daarnaast kunnen de deelnemende auto’s de gehele dag terecht op het befaamde Drift Paddock; een speciaal geprepareerde, natte baan waar men onder begeleiding van ervaren drift-instructeurs leert driften. Aan het eind van de dag maak je mooie, gecontroleerde drifts in je eigen auto!

Deelnemen met je eigen auto?
Wil je met je eigen auto deelnemen aan het dragracen en driften? De kosten hiervoor bedragen €199,95 per deelnemende auto. Dit ticket geeft toegang voor één auto inclusief alle inzittenden. Vanwege de grote interesse zullen er op basis van ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ tickets voor deelname worden toegekend. Om de diversiteit aan auto’s te kunnen waarborgen worden er van ieder model/type auto slechts een aantal exemplaren toegelaten. Er is plek voor 120 auto’s dus wees op tijd met het doen van je aanvraag. Klik hier om je aanvraag voor deelname in te dienen.

Het kan voorkomen dat je na het doen van je aanvraag wordt doorverwezen naar het Supercar Paddock. Op deze prominente plek parkeer je de auto óp het Spring Event terrein maar doe je niet mee aan de dragraces en het driften. De kosten voor het Supercar Paddock bedragen €149,95 per auto. Dit ticket geeft toegang voor één auto inclusief alle inzittenden. Uiteraard kun je ook rechtstreeks een aanvraag voor het Supercar Paddock indienen. Klik hier om je aanvraag voor het Supercar Paddock in te dienen.

Deelname
✔ Prominente plek op Spring Event
✔ Deelname aan 1 vs 1 dragraces
✔ Toegang tot het Drift Paddock
✔ Kosten: €199,95 per auto
✔ Alle inzittenden gratis entree

Supercar Paddock
✔ Prominente plek op Spring Event
✔ Kosten: €149,95 per auto
✔ Alle inzittenden gratis entree

Wanneer
Zaterdag 15 april 2023
10:00 – 18:00 uur

Locatie
Airport Weeze, Duitsland
Baaler Straße, 47652 Weeze