Aanvraag voor deelname indienen

Sprinten, racen & driften!
Op de oude legerbasis van Airport Weeze is een veilige area ingericht waar je het tegen andere supercars of sportwagens op kunt nemen in een 1 tegen 1 sprintrace. Volgas over een afstand van enkele honderden meters, wie komt er als eerste over de eindstreep? Halverwege de dag wordt de baan zodanig omgebouwd dat er een uitdagend parcours ontstaat. Behendigheid is hier van essentieel belang; wie kent zijn auto het beste en weet zijn rondje keer op keer te verbeteren?

Daarnaast kun je de gehele dag terecht op het befaamde Drift Paddock; een speciaal geprepareerde, natte baan waar men onder begeleiding van ervaren drift-instructeurs leert driften. Aan het eind van de dag maak je mooie, gecontroleerde drifts in je eigen auto.

Beperkt aantal plekken beschikbaar
Ben je in het bezit van een supercar of sportwagen en wil je ook een dag komen sprinten, racen en driften? Deelname kost €199,95 en biedt toegang voor één auto inclusief inzittenden. Vanwege de grote interesse in deelname aan dit evenement, zullen er op basis van ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’ tickets voor deelname worden toegekend. Om de diversiteit aan auto’s te kunnen waarborgen worden er van ieder model/type auto slechts een aantal toegelaten. Er is plek voor 120 auto’s dus wees op tijd met het doen van je aanvraag.

Het kan voorkomen dat je na het doen van je aanvraag wordt doorverwezen naar het Supercar Paddock. Op deze prominente plek parkeer je de auto óp het Spring Event terrein maar doe je niet mee aan de activiteiten. De kosten hiervan bedragen €149,95 en biedt toegang voor één auto inclusief inzittenden. Uiteraard kun je hier ook rechtstreeks een aanvraag voor indienen. Let op: ook voor het Supercar Paddock zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Deelname
✔ Prominente plek op Spring Event
✔ Deelname aan 1 vs 1 dragraces
✔ Driften op het Drift Paddock
✔ Toegang tot parcours
✔ Kosten: €199,95 per auto
✔ Alle inzittenden gratis entree

Supercar Paddock
✔ Prominente plek op Spring Event
✔ Kosten: €149,95 per auto
✔ Alle inzittenden gratis entree

Wanneer
Zaterdag 9 april
10:00 – 18:00 uur

Locatie
Airport Weeze, Duitsland
Baaler Straße, 47652 Weeze