Aanvraag voor deelname indienen

1 tegen 1 dragracen
Honderden meters aan wegdek met daarlangs een verkeerstoren, F-16 shelters en diverse andere historische gebouwen. Op de unieke dragstrip van Spring Event gaan 8 juli de meest indrukwekkende dragraces van start, 1 tegen 1 over een afstand van enkele honderden meters. Lamborghini’s tegen Ferrari’s, Porsches tegen McLarens en snelle Audi’s tegen bulderende AMG’s. Alle combinaties komen voorbij.

Supercar Paddock
Naast de spectaculaire dragraces vind je op Spring Event een bomvol Supercar Paddock met auto’s van verschillende merken. Denk aan diverse hypercars, limited edition Ferrari’s, vlammen schietende Nissan GT-R’s en nog zoveel meer!

Deelnemen met je eigen auto?
Wil je met je eigen auto deelnemen aan het dragracen? Op Spring Event is het mogelijk je auto in een legale en veilige omgeving te meten met die van anderen. Van 10:00 tot 17:00 uur kun je met je auto terecht op de dragstrip: 1 tegen 1 sprints over een afstand van enkele honderden meters.

De kosten voor deelname aan de dragraces bedragen €199,95 per deelnemende auto. Dit ticket geeft toegang voor één auto inclusief alle inzittenden, zij hoeven geen apart bezoekersticket aan te schaffen à €45. Let op: de plekken voor deelname aan de dragraces zijn zeer beperkt en raken altijd snel uitverkocht. Vanwege de grote interesse zullen er op basis van ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ tickets voor deelname worden toegekend. Om de diversiteit aan auto’s te kunnen waarborgen worden er van ieder model/type auto slechts een aantal exemplaren toegelaten. Er is plek voor 120 auto’s dus wees op tijd met het doen van je aanvraag. Klik hier om je aanvraag voor deelname in te dienen.

Het kan voorkomen dat je na het doen van je aanvraag wordt doorverwezen naar het Supercar Paddock. Op deze prominente plek parkeer je de auto óp het Spring Event terrein maar doe je niet mee aan de dragraces. De kosten voor het Supercar Paddock bedragen €149,95 per auto. Dit ticket geeft toegang voor één auto inclusief alle inzittenden. Uiteraard kun je ook rechtstreeks een aanvraag voor het Supercar Paddock indienen. Klik hier om je aanvraag voor het Supercar Paddock in te dienen.

Deelname
✔ Prominente plek op Spring Event
✔ Deelname aan 1 vs 1 dragraces
✔ Kosten: €199,95 per auto
✔ Alle inzittenden gratis entree

Supercar Paddock
✔ Prominente plek op Spring Event
✔ Kosten: €149,95 per auto
✔ Alle inzittenden gratis entree

Wanneer
Zaterdag 8 juli 2023
10:00 – 18:00 uur

Locatie
Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie
Vliegveldweg 345, 7524 PT Enschede