Deelnemen

Deelnemen
Petrolhead Events stelt 13 april 2019 wederom het prachtige voormalig legerterrein van Weeze Airport beschikbaar voor u om uw supercar in een legale en veilige omgeving beter te leren kennen. Neem het op tegen andere petrolheads tijdens de 1 tegen 1 sprints; wie is er sneller op de ruim 400 meter lange sprint? Bent u toch meer van het driften? Leer de grenzen van uw auto kennen, beheers onder- en overstuur en krijg uw auto onder begeleiding van onze ervaren instructeurs in mooie en gecontroleerde drifts. Driften doet u op een speciaal geprepareerde, natte baan zodat de banden van uw auto weinig tot niet zullen slijten. Tot slot kunt u het uitdagende circuit van Weeze Airport verkennen. Verbeter uw rondetijden keer op en keer en haal het beste uit uzelf en uw auto. Enthousiast geworden?

Kosten: €199,95
Wat krijg u hiervoor?
– Toegang voor één auto;
– Toegang tot sprinten op de dragstrip;
– Toegang tot het drift paddock;
– Toegang tot het Drive Weeze circuit;
– Een x aantal munten voor eten en drinken;
– Een onbezorgde dag waar het genieten van eigen en andermans bolides centraal staat;

Supercar Paddock
Bent u in het bezit van een sportieve, unieke en/of zeldzame supercar, maar wilt u niet meedoen met het dragracen, driften en circuit rijden? Wellicht komt uw auto dan in aanmerking voor ons Supercar Paddock; u kunt uw auto op het Spring Event terrein parkeren maar u doet niet mee aan de activiteiten. De kosten hiervan bedragen €149,95. Dit betekent tevens dat de inzittenden van de auto géén bezoekerskaartje a €35,- per persoon hoeven te kopen.

Kosten: €149,95
Wat krijgt u hiervoor?
– Toegang voor één auto;
– Prominente plek op Spring Event;

Dien uw aanvraag in

LET OP: met het versturen van bovenstaand formulier doet u een aanvraag tot deelname aan Spring Event 2019. Dit betekent dat de organisatie uw aanvraag in behandeling zal nemen. In verband met de grote belangstelling voor dit evenement is het mogelijk dat er voor uw auto soort/type een limiet gehanteerd wordt. Wij streven er naar uw aanvraag binnen 5 werkdagen te behandelen.