Deelnemen

Deelnemen
Petrolhead Events stelt 18 september 2021 het prachtige terrein van Vliegveld Twenthe voor u beschikbaar om uw supercar in een legale en veilige omgeving beter te leren kennen! Neem het op tegen andere petrolheads tijdens de 1 tegen 1 sprints; wie is er sneller? Honderden meters aan wegdek met daarlangs een verkeerstoren, F-16 shelters en diverse andere historische gebouwen.

Kosten: €149,95
Wat krijgt u hiervoor?

– Toegang voor één auto;
– Toegang voor alle inzittenden;
– Toegang tot het sprinten op de dragstrip;
– Een x aantal munten voor eten en drinken;
– Een onbezorgde dag waar het genieten van eigen en andermans bolides centraal staat.

Let op! Spring Event 2.0 vindt dit jaar niet plaats in Weeze, maar op onze nieuwe locatie op Vliegveld Twenthe: Vliegveldweg 345, Enschede.

Supercar Paddock
Bent u in het bezit van een sportieve, unieke en/of zeldzame supercar, maar wilt u niet meedoen aan de activiteiten? Wellicht komt uw auto dan in aanmerking voor ons Supercar Paddock; u kunt uw auto op het Spring Event 2.0 terrein parkeren zonder deel te nemen aan de activiteiten. Dit jaar hebben we meer plek dan ooit, twijfel dan ook niet om u aan te melden!

Kosten: €99,95
Wat krijgt u hiervoor?
– Toegang voor één auto;
– Toegang voor alle inzittenden;
– Een prominente parkeerplaats op Spring Event 2.0.

LET OP: met het versturen van bovenstaand formulier doet u een aanvraag tot deelname aan Spring Event 2.0. Dit is dus géén garantie dat u ook daadwerkelijk kunt deelnemen. In verband met de grote belangstelling voor dit evenement is het mogelijk dat er voor uw auto soort/type een limiet gehanteerd wordt. Wij vragen hiervoor uw begrip, alvast bedankt. Met het versturen van het formulier gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.