Deelnemen

Deelnemen
Petrolhead Events stelt 18 april 2020 wederom het prachtige voormalig legerterrein van Weeze Airport beschikbaar voor u om uw supercar in een legale en veilige omgeving beter te leren kennen. Neem het op tegen andere petrolheads tijdens de 1 tegen 1 sprints; wie is er sneller op de ruim 400 meter lange sprint? Bent u toch meer van het driften? Leer de grenzen van uw auto kennen, beheers onder- en overstuur en krijg uw auto onder begeleiding van onze ervaren instructeurs in mooie en gecontroleerde drifts. Driften doet u op een speciaal geprepareerde, natte baan zodat de banden van uw auto weinig tot niet zullen slijten. Tot slot kunt u het uitdagende circuit van Weeze Airport verkennen. Verbeter uw rondetijden keer op en keer en haal het beste uit uzelf en uw auto. Enthousiast geworden?

Kosten: €199,95
Wat krijg u hiervoor?
– Toegang voor één auto;
– Toegang tot sprinten op de dragstrip;
– Toegang tot het drift paddock;
– Toegang tot het Drive Weeze circuit;
– Een x aantal munten voor eten en drinken;
– Een onbezorgde dag waar het genieten van eigen en andermans bolides centraal staat;

Supercar Paddock
Bent u in het bezit van een sportieve, unieke en/of zeldzame supercar, maar wilt u niet meedoen met het dragracen, driften en circuit rijden? Wellicht komt uw auto dan in aanmerking voor ons Supercar Paddock; u kunt uw auto op het Spring Event terrein parkeren maar u doet niet mee aan de activiteiten. De kosten hiervan bedragen €149,95. Dit betekent tevens dat de inzittenden van de auto géén bezoekerskaartje a €35,- per persoon hoeven te kopen.

Kosten: €149,95
Wat krijgt u hiervoor?
– Toegang voor één auto;
– Prominente plek op Spring Event;

LET OP: met het versturen van bovenstaand formulier doet u een aanvraag tot deelname aan Spring Event 2020. Dit is dus géén garantie dat u ook daadwerkelijk kunt deelnemen. In verband met de grote belangstelling voor dit evenement is het namelijk mogelijk dat er voor uw auto soort/type een limiet gehanteerd wordt. De organisatie zal tot 1 januari 2020 alle aanvragen in ontvangst nemen. Pas ná deze datum kunt u een reactie verwachten. Wij vragen hiervoor uw geduld en begrip, alvast bedankt.