DAG MET EEN LACH bezorgt 30 kinderen een onvergetelijke dag

Net als ieder jaar hebben wij voor Spring Event 2019 wederom gekozen om DAG MET EEN LACH uit te nodigen in Weeze. Want wat is er nu mooier dan een kind te zien lachen en even zijn zorgen te laten vergeten?

Want precies dáár gaat het om! Weeze staat op 13 april in het teken van Spring Event 2019: meer dan 150 supercars komen bij elkaar voor een onvergetelijk dag vol actie. Maar het zijn niet alleen de deelnemers en bezoekers die nu al niet meer kunnen wachten. DAG MET EEN LACH gaat 30 kinderen met een ernstige ziekte heerlijk in het zonnetje zetten! Met een 15-tal aan supercars komen de kinderen aan in Weeze, en hierbij gaat het zeker niet om de minste auto’s. Wat te denken van een Lamborghini Gallardo Superleggera, Porsche Cayman GT4 of 991 GT3 RS? Stuk voor stuk ontzettend gave auto’s waar we stiekem allemaal wel een rondje in mee willen rijden.

Zoals gezegd: wij kunnen nu al niet meer wachten! Neem een kijkje op de evenement-pagina en zorg dat je op tijd je tickets in huis hebt. Op = Op! Kaarten kun je aanschaffen via deze link.

Deze topper is er 13 april ook weer bij! Op Spring Event 2019 komen 30 kinderen samen met DAG MET EEN LACH genieten van…

Posted by Petrolhead Events on Tuesday, January 1, 2019