Bezoeken

Ben jij autoliefhebber? Dan mag je dit supercar-spektakel niet missen! We gaan dit jaar next level, mis het niet! Honderden supercars en exclusieve sportwagens bij elkaar op één plek.

Met veel plezier en enorme opluchting kunnen wij jullie mededelen dat Spring Event 2.0 definitief doorgaat op zaterdag 18 september. Het evenement heeft de titel “doorstroomevenement” wat betekent dat Spring Event 2.0 op volle capaciteit door kan gaan. Voor het betreden van het evenemententerrein is het NIET nodig om een vaccinatiebewijs of negatieve Corona-test te tonen. Wanneer je wilt kijken naar de dragraces dien je plaats te nemen op één van onze tribunes. Hier is het WEL nodig om een vaccinatiebewijs of negatieve Corona-test te tonen. Hier geldt het Testen voor Toegang protocol welke wij zullen hanteren middels de CoronaCheck-app. Meer informatie hierover is te vinden op https://coronacheck.nl/nl/

Tickets
De Regular bezoekertickets kosten €32,50 per persoon en geven je de gehele dag toegang tot het volledige terrein. Kinderen t/m leeftijd van 10 jaar zijn gratis welkom onder begeleiding van een betalende volwassen. Het evenement vindt op 18 september 2021 plaats op Vliegveld Twenthe, Vliegveldweg 345, Enschede. De deuren gaan open om 10:00 uur en je kunt gratis parkeren.

Je tickets voor Spring Event 2.0 aanschaffen doe je in een paar simpele stappen. Vul je naam, e-mail adres en het gewenste aantal tickets in en voldoe de betaling eenvoudig met bijvoorbeeld iDEAL. Je ontvangt je tickets in de vorm van een PDF-bestand in je mailbox. Deze e-mail bevat je entreebewijs, bewaar deze dus goed! Met het aanschaffen van tickets ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

aSpring Event
4.4
Based on 70 reviews
powered by Google
Sven Jacobs
Sven Jacobs
00:48 22 May 20
Wow!
Marcel Vleeshouwers
Marcel Vleeshouwers
18:45 29 Feb 20
Heel leuke ervaring.
Terrance b
Terrance b
21:24 27 Oct 19
Super! volgend jaar weer
Wendy Goslawski
Wendy Goslawski
21:06 10 Jul 19
Top
Leo Sangen
Leo Sangen
12:25 17 Apr 19
Super
DF am Ring
DF am Ring
06:37 28 Dec 18
Top
Lewis Weathers
Lewis Weathers
11:33 11 Sep 17
Great organization! Had a blast last time in April.
Volgende beoordelingen

Spring Event 2.0
– Het grootste autosport evenement van Nederland / België / Duitsland
– Eén van de weinige evenementen waar de supercars écht in actie komen
– De meest exclusieve auto’s zullen op Spring Event 2.0 te zien zijn
– Een unieke kans om mee te rijden in exclusieve bolides
– Razendsnelle 1 vs 1 dragraces
– Rev-battles & demo’s
– Volop eet- en drinkgelegenheden
– Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid
– Gratis toegang voor kinderen tot en met de leeftijd van 10 jaar
– Veiligheid staat voorop!