Bezoeken

Bestel je tickets vandaag nog!

Je tickets voor Spring Event bestel je in een paar simpele stappen. Vul je naam, e-mail adres en het gewenste aantal tickets in en voldoe de betaling eenvoudig met bijvoorbeeld iDEAL. Je ontvangt je tickets in de vorm van een PDF-bestand in je mailbox. Deze e-mail bevat je entreebewijs, bewaar deze dus goed! Met het aanschaffen van tickets ga je akkoord met de algemene voorwaarden.Zaterdag 15 april 2023
Sinds 2013 wordt Spring Event georganiseerd op Airport Weeze, net over de grens in Duitsland. Met iedere editie een sterk variërend deelnemersveld van Ferrari’s tot Lamborghini’s en van snelle Audi’s tot vlammende Nissan GT-R’s, je vindt het allemaal op Spring Event. Hoewel de befaamde 1 tegen 1 sprintraces deze dag centraal staan, is het voor de deelnemers ook mogelijk om te leren driften met hun eigen auto. Leerzaam en spectaculair!

In 2023 komt het supercar festival uiteraard weer terug op Airport Weeze: op zaterdag 15 april barst het spektakel weer los!

Spring Event 2023 bezoeken
Uiteraard kun jij met je hart voor auto’s dit unieke evenement bezoeken en bijwonen. Je kunt er alle auto’s van dichtbij bekijken zonder dat je wordt gehinderd door hekken of afzetlint. Het evenement vindt plaats op Airport Weeze, dat is net over de grens in Duitsland. Dat klinkt ver, maar dat is het zeker niet. Vanaf Utrecht is het ongeveer 5 kwartier rijden. Het terrein is goed bereikbaar en biedt voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Tickets
Voor het bezoeken van Spring Event 2023 zijn er VIER soorten tickets beschikbaar. Hoe eerder je je tickets bestelt, hoe hoger de korting. Met alle soorten tickets heb je de gehele dag toegang tot het volledige terrein

Very Early Bird Ticket: €27,50
 Early Bird Ticket: €32,50
 Regular Ticket: €35,-
Late Bird Ticket: €45-

Wat: Spring Event
Waar: Airport Weeze
Wanneer: 15 april 2023
Tijden: 10:00 – 18:00 uur
Tickets: klik hier!

Wanneer
Zaterdag 15 april 2023
10:00 – 18:00 uur

Locatie
Airport Weeze
Baaler Straße, 47652 Weeze
Duitsland