Bezoeken

Dit wil je niet missen!
Zoveel dikke auto’s op één plek zie je al niet vaak, en op Spring Event komen ze ook nog eens écht in actie! Bovendien staan de auto’s op dit evenement niet achter hekken of lintjes, maar kun je de auto’s van dichtbij bekijken zodat je goede foto’s en filmpjes kunt maken. Wie weet loop je er je favoriete influencer tegen het lijf of kun je zelfs een rondje meerijden of meedriften in één van de aanwezige auto’s! Zoals iedere editie ook nu weer reden genoeg om op 9 april gezellig naar Weeze te komen. Het terrein ligt op slechts 5 kwartier rijden van Utrecht, is goed bereikbaar en biedt voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Tickets
De Regular bezoekertickets kosten €35 per persoon en geven je de gehele dag toegang tot het volledige terrein. Kinderen t/m leeftijd van 10 jaar zijn gratis welkom onder begeleiding van een betalende volwassen.

Je tickets voor Spring Event aanschaffen doe je in een paar simpele stappen. Vul je naam, e-mail adres en het gewenste aantal tickets in en voldoe de betaling eenvoudig met bijvoorbeeld iDEAL. Je ontvangt je tickets in de vorm van een PDF-bestand in je mailbox. Deze e-mail bevat je entreebewijs, bewaar deze dus goed! Met het aanschaffen van tickets ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Spring Event 2022
✔ 1 vs 1 dragraces
✔ Spectaculaire races
✔ Driftende supercars
✔ Rev-battles & demo’s
✔ Tickets: €35,- p.p.
✔ Parkeren: gratis

Wanneer
Zaterdag 9 april
10:00 – 18:00 uur

Locatie
Airport Weeze, Duitsland
Baaler Straße, 47652 Weeze

a