Deelnemen

Aanmelden als deelnemer

Petrolhead Events stelt zaterdag 14 april 2018 het prachtige terrein van Weeze Airport beschikbaar om je supercar in een legale en veilige omgeving beter te leren kennen. Neem het op tegen andere petrolheads tijdens de 1 tegen 1 sprints; wie is er sneller in de ruim 400 meter lange sprint? Ben je toch meer van het driften? Leer de grenzen tussen onder- en overstuur van je auto kennen en krijg je auto onder begeleiding van onze instructeurs in mooie en gecontroleerde drifts. Driften doe je op een speciaal geprepareerde, natte baan zodat de banden niet tot weinig zullen slijten. Tot slot kun je het uitdagende circuit van Weeze Airport verkennen. Verbeter je rondetijd keer op en keer en haal het beste uit jezelf en je auto. Enthousiast geworden?

De kosten voor deelname aan Spring Event 2018 bedragen €199,95 per deelnemende auto. Dit bedrag is inclusief de BTW. Bij dit bedrag zijn muntjes inbegrepen; deze kunnen worden ingewisseld voor eten en drinken.

Vul het formulier in om je aan te melden als deelnemer.
Na verzending ontvang je binnen 2 werkdagen bericht. Na goedkeuring ontvang je een factuur, zodra deze is voldaan ben je verzekerd van deelname. Voorafgaand aan het evenement ontvang je een raamsticker, dit is je entreebewijs voor Spring Event 2018.

Aanmelden